placeholder image

Hvem er vi?

Bolette og Jakob Elvstrøm, der er fætter og kusine, er begge vant til både at optræde og undervise. De har de seneste år lavet flere fortællekoncerter sammen og har samlet al erfaring i at gøre "Grundtvig lever" både underholdende, lærerigt og vedkommende for et yngre publikum.

Bolette Elvstrøm har arbejdet og arbejder som efterskoleforstander, høj- og efterskolelærer,
teaterinstruktør, forfatter, facilitator, fortæl
ler og foredragsholder.
Bolette har en BA i Teatervidenskab. Instruktion og auteur, efteruddannelse på Odsherred Teaterskole. Skuespillerlinje på Skandinavisk Teaterskole. Læreruddannelse på Aalborg Seminarium. Læs mere på www.boletteelstroem.com

Jakob Wind Elvstrøm er uddannet på Det Jyske Musikkonservatoriums
rytmiske linie som saxofonist og lever af at spille, komponere og undervise i musik. Jakob har udgivet 6 cd’er i eget navn og spillet med bl.a. Ida Nielsen, Sigurd Barrett, Kjeld Lauritsen, Hugo Rasmussen, Jakob Bro, Kato og DJ Kongsted. Han har desuden lige spillet med i David Bowie musicalen Lazarus på Aarhus og Det Kgl. Teater. Læs og hør mere på www.elvstrom.com

Grundtvig lever!

"Baunehøj Efterskole har haft fornøjelsen af Bolettes og Jakobs farverige, oplysende og oplivende “Grundtvig lever” fortællekoncert.
Vores elever fik på en time skærpet deres opmærksomhed på Grundtvig som menneske og nogle af de vigtige bevægelser, han satte i gang og var en del af.
Bolette er en dygtig fortæller med meget på hjerte og sammen med Jakob, der ud over at føre an på opdaterede versioner af en række af Grundtvigs kendteste sange, også bød ind med jingler og podcast-agtige soundscapes under fortællekoncerten, maler hun den gamle skjald og tænker frem i al hans storladende og betydningsfulde vælde - men på en frisk og uhøjtidelig måde."

Ulrik Goos Iversen, forstander på Baunehøj Efterskole

Kontakt: